A Review Of بیماری شبه لوپوس
A Review Of بیماری شبه لوپوس
Blog Article
البته باید بدانید که درصد بسیار زیادی از کودکانی که از مادران مبتلا به بیماری لوپوس پوستی متولد میشوند این بیماری را ندارند.
فعالیت های هورمونی توضیحی مناسب برای عوامل خطرناک زیر هستند:
اگرچه داروها در کنترل لوپوس بسیار مهم هستند، اما کارهای زیادی وجود دارند که برای مدیریت علائم این بیماری می توانید انجام دهید.
سیستم ایمنی بدن شما، پروتئین هایی را با عنوان آنتی بادی تولید میکند که می توانند با عفونت مبارزه کنند.در لوپوس، بدن نیز آنتی بادی هایی را تولید می کندکه به بافت های خودش حمله کنند. ما مطمئن نیستیم که چرا این اتفاق میافتد اما احتمالا به دلیل ترکیبی از عوامل محیطی، هورمونی و ژنتیکی است.
نکته دیگری که در خصوص بیماری لوپوس باید بگوییم این است که هنوز هیچ درمان قطعی و کاملی برای این بیماری وجود ندارد اما میتوان علائم، نشانهها و عوارض آن را کنترل کرد.
بیماری لوپوس اریتماتوز جلدی روی اندامهای داخلی بدن تأثیر نمیگذارد و خود را با ضایعات پوستی روی صورت، گردن و سایر بخشهای بدن خاموش شدن بیماری لوپوس نشان میدهد.
اگر لوپوس عملکرد کلیهها را تحت الشعاع قرار داده باشد، امکان وجود بیشتر از حد هموگلوبین وجود دارد.
زمانی که این آنتی بادی ها در بدن فرد وجود داشته باشد، خطر لخته شدن خون، سکته و فشار خون ریوی در او بیشتر می شود.
باید بدانید که بسیاری از نشانههای بیماری لوپوس مانند بیماریهای دیگر هستند و همین امر میتواند باعث سخت شدن کار تشخیص آن شود.
قطع مصرف سیگار و کاهش وزن نیز منجر به نتایج بسیار بهتری می شود. همچنین ورزش منظم به سلامتی مفصل و کاهش وزن کمک می کند.
بیماری لوپوس پوستی با علائم متفاوتی خود را نشان میدهد. در بسیاری مواقع علائم این بیماری در دو فرد مشابه نیست.
دکتر الیویا افزود: “گاهی اوقات این درد ها می تواند بسیار ناتوان کننده باشد.” برخلاف برخی دیگر از اشکال آرتروز، آرتروز التهابی ناشی از لوپوس به ندرت باعث تغییر شکل در دست ها می شود.
مراقبتهای قبل از کاشت مو به نقل از بهترین دکترهای کاشت مو در شیراز همهی رنگهای تاتو داینامیک را بشناسید نپوشیدن لباس زیر، چه عوارضی به همراه دارد؟ عوارض نپوشیدن لباس زیر چیست؟ محبوب ترین کرم دور چشم برای رفع تیرگی دور چشم + قیمت چرا در توانبخشی سرطان، درمان لنف ادم اهمیت دارد؟
این روش موثر است؛ زیرا حتی وقتی که هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود، باز هم می توان بیماری را تشخیص داد.